Popüler Müzik Yarışması düzenlendi

• 13 Haziran 2022
Çanakkale Belediyesi, Liselerarası Popüler Müzik Yarışması düzenledi.

Liselerarası Popüler Müzik Yarışması’nın 16.’sı Özgürlük Parkı’nda düzenlendi. Motivasyon kahvaltısıyla başlayan program, grupların sahne provalarıyla devam etti. Grupların canlı olarak bir yerli, bir yabancı olmak üzere iki şarkı seslendirdiği yarışmanın jüri koltuğuna Çanakkale Belediyesi THM ve TSM Koroları Şefleri İftihar Vanlı ve Aydın Tekindor, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Doç. Dr. Begüm Aytemur, Öğr. Gör. Feryal Günal, Öğr. Gör. Can Emre Akay, başarılı müzisyen Sait Hakkı Bayraktar ve sevilen müzik grubu KOLPA oturdu.