Rusça ve Almanca kurslarına yoğun ilgi

• 13 Haziran 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde açılan Rusça ve Almanca dil kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki eğitimlere katılan kursiyerler, Almanca dil öğretmeni Taner Tohumcuer’in eşliğinde derslere başladı. MERCEK Meslek Edindirme Merkezi’nde Almanca dil kursunda ikinci grubun derslerine başladıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Yoğun bir talep var. Birinci grupta A1 seviyesinde Almanca kurslarını bitirdik. Başarılı olan öğrencilere sertifikalarını verdik. Şimdi de ikinci grubun derslerine başladık. Bundan sonraki hedefimiz de A2 seviyesinde kurslar açmak. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz,” dedi.