Samandağ Belediyesi sosyal etkinliklerini sürdürüyor

• 13 Haziran 2022
Samandağ Belediyesi, ücretsiz sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Samandağ Belediyesi, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiriyor. Samandağlı vatandaşlar birbirinden güzel iki etkinliğe katıldı. Samandağ Belediyesi’nin düzenlediği sosyal etkinlikler kapsamında Atatürk Sahil Parkı’nda Seyyah ve Sanat Grubu’nun birbirinden değerli sanatçılarının dans, müzik, resim ve illüzyon gösterileri vatandaşlarla buluştu. Samandağ Kültür Merkezi’nde yaz konseri düzenlendi. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, “Salonu dolduran ve etkinliklerimize katılan siz değerli halkımıza teşekkür ediyorum. Umarın bütün sanatsal etkinliklerde bundan sonra da beraber oluruz,” dedi.