Tekirdağ’da el sanatları sergisi düzenlendi

• 13 Haziran 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında Çerkezköy’de açılan el sanatları teknolojisi kurslarında eğitim gören kursiyerler için yıl sonu kapanış sergisi ve sertifika töreni düzenlendi.

Çerkezköy ilçesi Bağlık, Veliköy ve Kızılpınar Mahalleleri’nde açılan el sanatları teknolojisi makine nakışları, dekoratif ev aksesuarları hazırlama ve zikzak makine nakışları kurslarını başarıyla tamamlayan 105 kursiyerin eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı. Başkan Kadir Albayrak, “Sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir örneği olan ücretsiz meslek edindirme kurslarımız önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımıza yeni meslekler kazandırmaya devam edecek,” dedi.