Toprağın Kadınları Ödülü sahiplerini bekliyor

• 13 Haziran 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın desteğiyle Yves Rocher Vakfı’nın yürüttüğü Toprağın Kadınları Projesi’yle ilgili toplantı yapıldı.

Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Projesi’nin tanıtımı için toplantı yapıldı. Toplantıya Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar da katıldı. Yves Rocher Türkiye ve Romanya Pazarlama Direktörü Doruk Cenkçi tarafından Toprağın Kadınları Ödülü’nün içeriğiyle ilgili bilgi verildi. Ödüle başvurmak isteyen proje sahiplerinin sorularını yanıtlandı. Ödüle, toplum ve çevre yararına ticari faaliyetler yürüten, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş bünyesinde yer alan kadınlarla çevre yararına bireysel proje yürüten kadınların başvurabileceği açıklandı.