Ünsal Ünlü ve Sedat Bozkurt okurlarla buluştu

• 13 Haziran 2022
Konyaaltı Belediyesi ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi’nin düzenlediği söyleşide usta gazeteciler Ünsal Ünlü ve Sedat Bozkurt Türkiye’nin gündemini değerlendirdi.

Konyaaltı Belediyesi, alanında uzman gazetecileri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Ayda bir kez yapılması planlanan ve geçtiğimiz hafta gazeteci-yazar Buket Güler’in konuk olduğu buluşmalar, bu kez Ankara’nın nabzını tutan usta gazeteciler Ünsal Ünlü ve Sedat Bozkurt’la devam etti. Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi’yle ortak düzenlenen ve moderatörlüğünü Yurdagül Şimşek’in yaptığı söyleşiye Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ÇGD Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, Antalya’nın yerel basın temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.