Atakum’u değerlendiren kadınlar bir arada

• 20 Haziran 2022
Atakum Belediyesi, ATAK, Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle Atakum’a değer katan girişimci kadınlar bir araya geldi.

Atakum Belediyesi, Atakum Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ATAK), Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle “Atakum Kadın Girişimciler Buluşması” düzenlendi. Buluşmaya Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Gülay Deveci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Samsun Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Esin Çelebi ve yaklaşık 350 iş kadını katıldı. Uzm. Dr. Harika Sönmez ve Uzm Dr. Zeynep Gülçin Yıldırım program kapsamında çocuk sağlığı hakkında merak edilenleri cevapladı. KETEM’de görevli sağlık çalışanları da meme sağlığı hakkında bilgi verdi. Kadınlar, Atakum Belediyesi personeli solist Arzu Çakır’ın seslendirdiği şarkılarla keyifli anlar yaşadı.