Balçova Belediyesi spor okullarında bahar dönemi eğitimleri sona erdi

• 20 Haziran 2022

Balçova Belediyesi’nin “7’den 70’e Herkese Ücretsiz Spor” sloganıyla her yıl binlerce vatandaşa verdiği spor hizmetine yönelik ilgi artıyor. Bu yıl aerobik, jimnastik ve anne-çocuk jimnastiği kurslarına katılan vatandaşlar yıl sonu gösterisi hazırladı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın meclis üyeleriyle birlikte izlediği gösterilerde spor kursiyerlerinin performansları beğeni topladı. Gösterinin ardından sporcuları tebrik eden Başkan Fatma Çalkaya “Balçova’da 7’den 70’e herkesin spor yapması için olanaklarımızı sonuna kadar kullanacağız,” dedi.