Başkan Hançerli’ye anlamlı ödül

• 20 Haziran 2022
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Prestige B2B Uluslararası İlişkileri Geliştirme Platformu’nun düzenlediği etkinlikte Yerel Yönetimler Ödülü’nü aldı.

Kendi yaşamlarıyla topluma örnek olan sanatçı, edebiyatçı, akademisyen, iş insanı ve sivil toplum kuruluşlarıyla yerel yöneticilerin ödüllendirildiği  “Yaşama Değer Katanlar” ödül töreni İstanbul’da düzenlendi. Törene konsoloslar, kültür-sanat, iş ve basın dünyasının temsilcileri, akademisyenler, sosyal hayata duyarlı insanlar katıldı. Yerel Yönetimler Ödülü’nü Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli kazandı. Başkan Turan Hançerli, “Şimdiye kadar birçok ödül aldım, ama kentsel dönüşüm adına alınmış bu ödül benim için çok önemli. Çünkü hâlâ yolun başındayız. Yaşama değer katmak elbette önemli ama biz hayat kurtardık. Başlattığımız çalışmalarla iki yıllık sürede yaklaşık 60.000 vatandaş riskli yapılardan çıktı, vatandaşların önemli bir kısmı güvenli yapılara taşındı,” dedi.