Başkan Tugay kıyı temizlik çalışmalarına katıldı

• 20 Haziran 2022
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, üniversite öğrencisi beş genç tarafından başlatılan “Tem-İz Bırak” kampanyası kapsamında düzenlenen kıyı temizliği çalışmasına katıldı.

Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencileri Açelya Çelik, Burçin Kurtuldu, Hazel Candan, Mert Eren Kocaahmet ve Onur Bozkurt’un daha temiz bir çevre için başlattığı kıyı şeridi temizliğinin yeni rotası Karşıyaka oldu. Karşıyaka’ya yakışır bir sahil şeridi için Mavişehir balıkçı barınağında bir araya gelen gönüllü gençler, vatandaşlar ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay temizlik çalışması yaptı. Çalışma kapsamında sahil şeridindeki çöpler toplandı. Başkan Cemil Tugay, “Doğada bıraktığımız izleri azalttık, yaşam alanımızın daha temiz ve sağlıklı olmasına katkı sunduk. Hayata geçirdikleri projeyle İzmir’in daha temiz bir kıyı şeridine kavuşması için çalışan, iklim değişikliği ve etkileriyle mücadele konusuna kafa yoran genç arkadaşlara teşekkür ediyorum,” dedi.