Burhaniyeli çocukların mezuniyet heyecanı

• 20 Haziran 2022
Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak Çocuk Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitimlerini tamamlayan çocuklar için mezuniyet töreni düzenlendi. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen mezuniyet törenine katılan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdikleri projelerle çocukları geleceğe hazırladıklarını belirtti. Başkan Deveciler, devlet okullarından bile daha düşük ücretlerle hizmet verdiklerini ifade etti. Tek maaşlı, asgari ücretli ailelerin çocuklarına öncelik vererek kadınların iş hayatına atılmasına vesile olduklarını belirten Başkan Deveciler, önümüzdeki yıl kreş sayısını üçe yükselteceklerinin müjdesini verdi.