Çocukların senfoni ve koroları Bilecik’de ilgiyle karşılandı

• 20 Haziran 2022
Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni ve Koroları, Bilecik Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen konserde Bilecikli vatandaşların karşısına çıktı.

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni ve Koroları, başarılı konserleriyle Eskişehir dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Orkestra bu kez Bilecik’te konser verdi. Programa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, her iki belediyenin meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda Bilecikli vatandaş katıldı. Orkestra şefliğini Simay Pala’nın, koro şefliğini Derya İnanç’ın üstlendiği konserde çocuklar, marş ve şarkıları başarıyla seslendirdi.