Devrek Belediyesi Uluslararası festivale hazırlanıyor

• 20 Haziran 2022
Devrek Belediyesi’nin düzenlediği “Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali” kapsamında sahne alacak sanatçılar belli oldu.

31. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali, 30 Haziran 2022 Perşembe günü kortej yürüyüşüyle başlayacak ve 3 Temmuz 2022 Pazar günü sona erecek. Festivalde 1 Temmuz Cuma günü Ali Atay, 2 Temmuz Cumartesi günü Derya Uluğ ve 3 Temmuz Pazar günü Sinan Özen sahne alacak. Devrek Halk Eğitim Merkezi folklor ekibiyle Gürcistan, Bulgaristan ve Moldova halk dansları ekibi gösteriler yapacak. Sergilerin yanı sıra mahallî sanatçıların da sahne alacağı festivalde çeşitli sportif faaliyetler ve yarışmalar olacak.