Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası sona erdi

• 20 Haziran 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

11 Mayıs’ta başlayan Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası, midi erkekler ve küçük kızlar kategorisindeki final müsabakalarının ardından sona erdi. Vatandaşların ilgiyle takip ettiği ve büyük heyecana sahne olan Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın final maçlarını Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç da izledi. Midi erkekler kategorisinde Okyanus Koleji şampiyon oldu. Turnuvayı Halkbank ikinci, Es Spor üçüncü sırada tamamladı. Küçük kızlar kategorisinde Vakıfbank şampiyonluğa ulaştı, Aydınlık Gençlik ikinci, Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi üçüncü oldu. Başkan Abdullah Özyiğit, “Büyük bir organizasyonu daha başarıyla gerçekleştirdik, binlerce vatandaş Mersin’e, Yenişehir’e geldi, kentimizdeki bu hareketlilik çok kıymetliydi,” dedi.