“Gemlik Yeniden” için imzalar atıldı

• 20 Haziran 2022
Gemlik Belediyesi’nin ödüllü kentsel tasarım projesi “Gemlik Yeniden” için ilk imzalar atıldı.

Balıkpazarı, Orhaniye, Halitpaşa, Yenimahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan “Gemlik Yeniden” adlı kentsel tasarım projesinde ilk imzalar atıldı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’la bir araya gelen hak sahipleri, görüşme ve bilgi alışverişinin ardından projede yer alacaklarını teyit etti. Proje sözleşmesinin imzaları Başkan Sertaslan’la hak sahipleri Özcan Şen ve Ramazan Okumuş tarafından atıldı. Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, proje kapsamında Gemlik’in en eski yerleşim yerlerindeki yorgun yapıların yerine yeni, modern ve güvenli konutlar yapacaklarını belirtti.