Hadırlı Parkı’nın temeli atıldı

• 20 Haziran 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi işbirliğiyle Hadırlı Parkı’nın temeli atıldı.

Hadırlı Parkı’nın temel atma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP ve İYİ Parti il/ilçe başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, her iki belediyenin bürokratlarıyla vatandaşlar katıldı. Tören, Millet İttifakı adına umut dolu görüntülere sahne oldu. 4.500 metrekarelik alanda kurulacak parkta yürüyüş yolları, koşu parkuru, kafeterya, otopark, oyun ve spor alanları yer alacak. Hadırlı Mahallesi Muhtarı Turgay Anlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür etti.