Halk Akademisi performansı beğeniyle karşılandı

• 20 Haziran 2022
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin sahne sanatları öğrencileri mezuniyet törenindeki muhteşem performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine öğrencilerin ailelerinin ve Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törene katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Halk Akademisi eğitmenlerine çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. Başkan Akgün, “Çocuklarını kültür-sanat alanına yönlendiren, destek veren velileri, büyük emek sarf eden eğitmenleri ve öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum,” dedi.