Kadıköy Belediyesi evde kuaförlük hizmetine devam ediyor

• 20 Haziran 2022

Kadıköy’de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmak, kişisel bakımlarına destek olmak amacıyla özellikle 65 yaş üstü, engelli ve evden çıkamayan vatandaşlara yönelik evde kuaförlük hizmeti veriliyor. Fiziksel, psikolojik ya da yaşa bağlı nedenlerle günlük yaşam aktivitelerini gerçekleştirmekte zorluk yaşayan ihtiyaç sahipleri de bu hizmetten ücretsiz yararlanabiliyor. Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz verilen bu hizmet için profesyonel ekipler oluşturuldu. Ekipler, bakıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerine giderek kişisel bakımlarını yapacak. Evde kuaförlük hizmeti kapsamında el-ayak tırnak bakımı, saç boyama, saç kesimi, sakal tıraşı yapılacak. Evde kuaförlük hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonrasında belirleniyor.