Karadeniz Çevre Çalıştayı’nın ilki sona erdi

• 20 Haziran 2022
Atakum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Karadeniz Çevre Çalıştayı sona erdi.

Atakum Belediyesi, Atakum Kent Konseyi, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Samsun Çevre Platformu, Kuzey Kültür Evi, Trabzon Düşünce ve Kültür Platformu ile Karadeniz Tarih Araştırmaları ve Çevre Platformu işbirliğiyle Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 1. Karadeniz Çevre Çalıştayı sona erdi. “Karadeniz Yarına da Kalsın” sloganıyla çevre sorunları ve iklim değişikliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen, iki gün süren çalıştayda Türkiye’nin önemli bilim insanları ve çevre dostları bir araya geldi. Başkan Cemil Deveci, “Bu çalışmaları Karadeniz’in geneline yayacağız,” dedi.