Kartal Belediyesi’nde toplumsal cinsiyet eşitliği semineri

• 20 Haziran 2022
Kartal Belediyesi personeline toplumsal cinsiyet eşitliği semineri verildi.

Yerelde Eşitiz Projesi kapsamında belediye çalışanlarına toplumsal cinsiyet eşitliği semineri verildi. İsveç Konsolosluğu tarafından desteklenen Yerelde Eşitiz Projesi için pilot belediye seçilen Kartal Belediyesi’nde düzenlenen seminere farklı müdürlüklerde çalışan çok sayıda personel katıldı. Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’yle Yanındayız Derneği işbirliğiyle düzenlenen seminerde toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına yönelik şiddet farkındalığı hakkında bilgi verildi.  Yerelde Eşitiz Projesi koordinatörü Irmak Çil Arslan, toplumsal cinsiyet eğitimlerinin eşitlik bilincini artırdığını, kadınların güçlenmesine katkıda bulunduğu belirtti.