Kent lokantaları İstanbul’a yayılacak

• 20 Haziran 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ucuz ve sağlıklı yemek için kent lokantaları açıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini hayata geçiriyor. Ağır ekonomik koşullarla baş etmeye çalışan öğrenciler ve dar gelirli çalışanlar başta olmak üzere İstanbul halkının ucuz ve sağlıklı yemeğe ulaşması artık daha kolay olacak. Başkan Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan kent lokantalarının ilki Çapa’da açıldı. Kent lokantalarında kadın personel istihdam edilecek. Kent lokantaları, halkın ucuz ve kaliteli yemeğe ulaşmasını kolaylaştırmak amacıyla İstanbul’un birçok semtinde hizmet vermeye başlayacak.