Kursiyerlerin eserleri sergide

• 20 Haziran 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin meslek edindirme kurslarında eğitim gören kursiyerler eserlerini sergiledi.

HATMEK’in İskenderun’daki merkezinde eğitim gören kursiyerlerin eserleri “Bizim Eller” temasıyla sergilendi. Serginin açılışında konuşan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ülkü Tecimen, “Yıl boyunca yaptığınız çalışmaların meyvesi olan bu eserler kursiyerlerin başarısıdır. Kursların sayısını artırarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Kursların açılmasına katkıda bulunan Başkanımız Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Serginin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum,” dedi. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Emine Atmaca, 2016 yılından itibaren hizmet veren İskenderun HATMEK’te bu yıl ocak ve mayıs ayları arasında toplam 19 kurs açıldığını belirtti.