Menteşe Belediyesi atık toplama etkinliği düzenliyor

• 20 Haziran 2022

Atık toplama etkinliğiyle çevre farkındalığı oluşturmak, yeni nesillere geri dönüşümün önemini aşılamak hedefleniyor. Etkinlik kapsamında iki litre atık yağ, 30 adet atık pil veya bir büyük poşet ambalaj atığı getiren 250 çocuğa çeşitli ödüller verilecek. Başkan Bahattin Gümüş, “Amacımız, çocuklara temiz toplum ve çevre bilincini küçük yaşta öğretmek, çevre bilincini aşılamak, geri dönüşümle ilgili farkındalığı artırmak. Çocuklar, topladıkları atıkları Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim ederek tişört, satranç takımı ve top gibi hediyeler alabilecek. Etkinliğe her yıl daha fazla katılım olması bizi mutlu ediyor,” dedi.