Mezitli Belediyesi Su Parkı sezonu açıldı

• 20 Haziran 2022

Yeni sezonda vatandaşların hizmetine sunulan su parkı, pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10:00-18:00 saatleri arasında açık olacak. Su parkı tamamen yenilendi. Parkın su kapasitesi 3.500 metreküp. Hizmet kalitesi gereği her pazartesi günü havuzun suyu boşaltılacak, genel temizliği yapılacak. Su parkının giriş ücreti günlük 75 TL. Mezitli Kart sahiplerine 60 TL olacak. Mezitli Belediyesi Su Parkı koordinatörü Metin Özdemir, vatandaşlar için güzel bir ortam hazırladıklarını ifade etti. Başkan Neşet Tarhan, “Vatandaşların havuzdan en iyi şekilde yararlanması için gerekli çalışmaları tamamladık,” dedi.