Muğla Büyükşehir’den akaryakıt tasarrufu için yatırım

• 20 Haziran 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, akaryakıt tasarrufu sağlayacak yatırım yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yıllık en az 5 milyon 109 bin TL tasarruf sağlayacak akaryakıt istasyonunu açtı. Ula’nın Kızılağaç Mahallesi’nde hizmet veren istasyonun açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, PM üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Milletvekilleri, CHP, Demokrat Parti ve DEVA Partisi İl Başkanları, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman Gürün, “Koşullar ne kadar ağırlaşsa da, çok çalışarak vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceğiz,” dedi.