Saruhanlı Belediyesi “Yaza Merhaba” konseri düzenledi

• 20 Haziran 2022

Saruhanlı Belediyesi Türk Müziği Korosu konseri, vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. Belediye sosyal tesislerindeki konseri İlçe Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi. Şef Soner Emre’nin yönetiminde solo ve koro halinde seslendirilen eserler büyük alkış aldı. Konserin sonunda Kaymakam Necmettin Yalınalp, koro şefi Soner Emre’ye, Başkan Zeki Bilgin de Manisa Musiki Derneği’nin koro şefi Tahir Kahraman’a çiçek verdi.