Yenişehir Belediyesi’nin sanat galerilerinde 10. sergi açıldı

• 20 Haziran 2022

Daha önce Paris’te ve İstanbul’da açılan, sanatçı Onay Akbaş’ın 1984 yılından günümüze kadar yaptığı çalışmalardan bir seçki sunan “Çizgi, Bir Uçtan Öbür Uca” adlı kişisel resim sergisi Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi açılışında konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu galeriye gelen bir ilkokul öğrencisi belki de burada gördüğü bir eserden ilham alacak ve ressam olma yolunda ilk adımı atacak. Bu bizim için çok kıymetli, sanatı önemsiyoruz.  Sanat, insanın bakış açısını ve sorgulama kabiliyetini geliştirir,” dedi. Sergi, 14 Eylül’e kadar sanatseverleri ağırlayacak.