Zabıta personeline stres yönetimi eğitimi verildi

• 20 Haziran 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinde görevli zabıta personeline stres yönetimi eğitimi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 11 ilçede görev yapan itfaiye ve zabıta personeline stres, öfke yönetimi ve psikolojik dayanıklılık konularında eğitim verildi. Eğitimde zabıta personelinin soruları da yanıtlandı. Başkan Kadir Albayrak, “Süleymanpaşa ilçesinde görevli zabıta personeline stres yönetimi konusunda eğitim verildi. Eğitimlerimiz bundan sonra da belli bir program doğrultusunda 11 ilçemizde de devam edecek,” dedi.