Adana Büyükşehir engelli vatandaşların yanında

• 27 Haziran 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 1 Haziran 2022 tarihinden bugüne kadar 200 civarında manuel ve akülü tekerlekli sandalye, klozetli sandalye, çocuk boy tekerlekli sandalye, yürüteç ve beyaz baston ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırıldı. Engelli Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor, ihtiyaçları belirliyor. Manuel veya akülü araç talep eden vatandaşların Adana Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne şahsen müracaat etmesi gerekiyor. Manuel tekerlekli sandalye için kimlik fotokopisi ve sağlık raporu, akülü tekerlekli sandalye için kimlik fotokopisi ve akülü tekerlekli sandalye kullanabilir olduğunu belgeleyen heyet raporu talep ediliyor.