Akhisar Belediyesi ilk kez triatlon yarışları düzenledi.

• 27 Haziran 2022

Akhisar Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği triatlon yarışları 30 yaş altı ve üstü olmak üzere iki kategoride gerçekleşti. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet alanında düzenlenen yarışmada 50 metre yüzme, 500 metre bisiklet ve 3 kilometre koşu yarışlarında dereceye giren ilk üç sporcu madalyalarını ve hediyelerini teslim aldı. Akhisar Belediyesi Erdoğan Kanburoğlu Olimpik Yüzme Havuzu’nda başlayan yarışlar, Akhisar Belediyesi Bisiklet Eğitim Trafik Parkı’nda son buldu. Yarışların ardından makarna partisi yapıldı.