Ali Fuat Özge Spor Kompleksi açıldı

• 27 Haziran 2022
Menteşe Belediyesi, Ali Fuat Özge Spor Kompleksi açıldı.

Geçen yıl hizmet vermeye başlayan Ali Fuat Özge Spor Kompleksi resmî olarak açıldı. Spor kompleksinde tenis, futbol, basketbol sahaları ve kafeterya yer alıyor. Açılış kurdelesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, spor kompleksine adı verilen Ali Fuat Özge, dernek başkanları, spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular tarafından kesildi. Spor kompleksinin açılış töreninde ilk konuşmayı Ali Fuat Özge yaptı. Başkan Bahattin Gümüş, “Kamuoyunun ve vatandaşların önerisiyle tesise Ali Fuat Özge hocamızın adını verdik. Spor kompleksinin Menteşe’ye ve Muğla’ya hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.