Antalya Büyükşehir’den yangına destek

• 27 Haziran 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Marmaris’te çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek olmak için itfaiye ekibi ve iş makineleri gönderdi.

Manavgat’ta geçen yıl Türkiye’nin en büyük orman yangınlarından birini yaşayan Antalya, Marmaris’in yardımına koştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Marmaris’in Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisi Amazon Koyu’nda çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sürerken, bölgeye destek ekibi göndermek için harekete geçti. İki arazöz, iki itfaiye aracı, bir tır, bir dozer, bir personel taşıyıcı araç ve 17 personel hızla bölgeye sevk edildi. Gece saatlerinde yangın alanına intikal eden ekip, AFAD koordinasyonunda söndürme çalışmalarına destek vermeye başladı.