Avcılar’da düzenlenen muhteşem festival göz kamaştırdı

• 27 Haziran 2022
Avcılar Belediyesi ve Folklor Kurumu Derneği, Avcılar’da muhteşem bir festival düzenledi.

Meksika’dan Gürcistan’a, Yunanistan’dan Azerbaycan’a kadar yedi ülkeden 200’e yakın sanatçının katıldığı Uluslararası Avcılar Bathonea Kültür ve Sanat Festivali, üç gün sürdü. Etkinliklere yaklaşık 32.000 vatandaş katıldı. Festival kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen sanatçılar üç gün boyunca Avcılar’ın mahallelerinde kortej yürüyüşleri düzenledi. Dansçıların gösterileri izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Festivalde Balkan müziğinin sevilen sesi Suzan Kardeş, Niyazi Koyuncu ve Oğuz Aksaç sahne aldı. Festival kapsamında atölye çalışmaları, dans gösterileri ve birbirinden özel etkinlikler düzenlendi.