Aysima bebek için anlamlı destek

• 27 Haziran 2022
Balya Belediyesi’nin tiyatro ekibi, Aziz Nesin’in “Pırtlatan Bal” adlı oyunuyla Balıkesir’li SMA hastası Aysima bebek için seyirci karşısına çıktı.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, tiyatro ekibini kurarken amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Türkiye’de çok sayıda SMA hastası bebek olduğunu hatırlatan Başkan Gaga, “SMA hastası çocuklara hem yardım etmek hem de onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ekip olarak ilk perdeyi SMA hastası Balıkesirli Aysima bebek için açmak istedik. Oyunumuzu izlemeye gelenler, Aysima adına açılan, valilik onaylı IBAN numarasına veya salon önünde kurutan stantta aracılığıyla toplanan paraya destek oldu. Balya sevdalıları olarak bu süreçte biz de varız dedik ve böyle bir etkinliğe imza attık,” dedi.