Başkan Ercengiz’den Halk Pazarı’na ziyaret

• 27 Haziran 2022
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halk Pazarı’nı ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Burdur Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı’yla birlikte Halk Pazarı’nı ziyaret etti. Esnafın, vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ali Orkun Ercengiz “İl/ilçe başkanlarıyla, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleriyle, Burdur Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası yönetimiyle birlikte Halk Pazarı’nda esnafı ziyaret ettik. Esnafın en büyük derdi, mazot fiyatları. Bazı günler yol giderlerini karşılamakta zorluk çektiklerini söylediler. Umarım bu sorun çözülecek,” dedi.