Başkan Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu’yla buluştu

• 27 Haziran 2022
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Z kuşağı gençlerle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla buluştu.

Gençlere verdiği önemle dikkat çeken, her alanda gençleri odağına alan Başkan Hülya Erdem, yeni bir etkinliğe imza attı. Başkan Hülya Erdem, CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit’le birlikte önümüzdeki seçimlerde ilk defa oy kullanacak gençlerle Ankara çıkarması yaptı. Ceyhanlı gençler, Türk siyasetinin kalbinin attığı Ankara’da TBMM’yi gezme fırsatı yakaladı, CHP’nin grup toplantısına katıldı. Misafirperverliği ve Ceyhanlı gençlere samimi yaklaşımı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, Türkiye’nin gelişmesi için gecesini gündüzüne katan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Millet İttifakı’nın bileşenlerine başarılar diledi.