Bayraklı’da asfaltlama çalışmaları sürüyor

• 27 Haziran 2022
Bayraklı Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bayraklı’da ilçe genelinde başlatılan yol-kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor. Ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dikkate alıyor, ilçenin her mahallesini geziyor, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ediyor. Yol yenileme işlemleri önem sırasına göre programlanarak tamamlanıyor. Çalışmalar, ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Son olarak Yamanlar Mahallesi 7355 ve Fuat Edip Baksı Mahallesi 1639/1 sokaklarda asfalt serimi yapan ekipler, daha rahat ve konforlu ulaşım için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Serdar Sandal, “Amacımız, yollarıyla, kaldırımlarıyla, meydanıyla ve modern görünümüyle Bayraklı’yı daha yaşanabilir hâle getirmek,” dedi.