“Bir Nefes Çiçek” sergisi sanatseverlerin ilgisine sunuldu

• 27 Haziran 2022
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, haziran ayı kültür-sanat programı dahilinde “Bir Nefes Çiçek” adlı resim sergisi açtı.

Sanatçı ve gazeteci Nemika Yeşim Akdoğan tarafından yapılan resimlerden oluşan sergi, Kartal Belediyesi’nin fuaye alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergide doğa temalı 33 eser yer alıyor. Nemika Yeşim Akdoğan, “Çiçeği bir metafor olarak ele aldım. Çiçekler kimi resimde bir insanı, kimi resimde toplumu sembolize ediyor,” dedi. Akdoğan, sanata ve sanatçıya desteğinden dolayı Başkan Gökhan Yüksel’e ve Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti. Geri dönüşüm malzemelerinden yapılan küçük heykeller, serginin dikkat çeken eserleri oldu.