İstanbul Büyükşehir’den faizsiz kredi desteği

• 27 Haziran 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, faizsiz kredi imkânı sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi BELBİM A.Ş., İstanbullular için Fibabanka’yla işbirliği yaptı. İstanbulkartlılara özel 2.500 TL’ye kadar beş aylık ödemelerle faizsiz, masrafsız ve 5.000 TL’ye kadar 24 aya varan vadeyle düşük faizli dijital bakiye fırsatı sağlanıyor. İstanbulkart Mobil’in dijital kartına yüklenen tutar, dijital kart üzerinden ulaşımda ya da İstanbulkart’a aktarılarak İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabiliyor. İstanbulkart Mobil’den yüklenen + dijital bakiye, para transferi özelliği kullanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a aktarılabiliyor. Verilen talimat, NFC teknolojisine sahip akıllı telefonlardan, biletmatiklerden, toplu ulaşım geçiş ve ödeme cihazlarından veya İstanbulkart’ın geçtiği alışveriş ödeme noktalarındaki POS cihazlarından tanımlanabiliyor.