Polonya’dan sevindiren başarı haberi: 7 madalya

• 27 Haziran 2022
Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu sporcuları, Polonya’da yedi madalya kazandı.

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu sporcuları, Polonya’da düzenlenen Uluslararası Para Dans Polish Open Turnuvası’nda yedi madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Başkan Rıza Akpolat, sporcuları tebrik etti, başarılarının devamını diledi. 13 ülkeden 57 sporcunun katıldığı turnuvada Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu sporcuları iki altın, dört gümüş, bir bronz olmak üzere yedi madalya kazandı.  Barış Bayraktar, Tek Erkekler Serbest Stil Klas 1 ve Tek Erkekler Standart Latin Klas 1 kategorilerinde birinci olarak iki altın madalya kazandı. Abdulkadir Ünal, Klas 2 Standart Latinlerde üçüncü, Tek Erkekler Serbest Stil Klas 2’de ikinci ve partneri Nezihe Koçak Ünal’la yarıştığı Duo Serbest Stil Klas 1 ve Duo Latin Klas 1 kategorilerinde gümüş madalya kazandı. Gizem Sarıgöl de Non-IPC olarak yarıştığı Tek Kadınlar Standart Latin Klas 1 kategorisinde aldığı gümüş madalyayla takımına destek oldu.