“Porta Gaziemir 2” hizmet vermeye başladı

• 27 Haziran 2022
Gaziemir Belediyesi’nin vatandaşların kaliteli hizmete ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için hayata geçirdiği “Porta Gaziemir 2” hizmet vermeye başladı.

Kamusal alanları genişleterek vatandaşların kaliteli ve ucuz hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha kazandırdı. Gaziemir’de yaya trafiğinin en yoğun olduğu alanların başında gelen Sevgi Yolu’ndaki Porta Gaziemir 2, vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Başkan Halil Arda, “Kamusal alanları genişleterek vatandaşların kaliteli hizmet alabileceği ve sağlıklı gıdaya ulaşabileceği tesisler açma hedefiyle çıktığımız yolda emin adımlarla yürümenin gururunu yaşıyorum. Bu anlayışıyla yaşama geçirdiğimiz ve Porta Gaziemir adını verdiğimiz tesislerin ikincisini Sevgi Yolu’nda hizmete sunduk. Yoğun ilgi gören Porta Gaziemir, kısa sürede vatandaşların vazgeçemediği mekânlardan biri oldu. Porta Gaziemir 2’nin de yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.