Antalya Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında

• 6 Haziran 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Can Suyu Projesi, üniversite öğrencilerinin bütçesine katkı sağlıyor.

Can Suyu Projesi, üniversite eğitimi almak için Türkiye’nin farklı kentlerinden Antalya’ya gelen öğrencilere nefes aldırıyor. 2019 yılında başlatılan projeyle Antalya’daki üniversite öğrencileri evlerinde 5 tona kadar suyu ücretsiz kullanıyor. Su faturası yükünden kurtulan öğrenciler uygulamadan memnun. Can Suyu Projesi’nden yararlanan Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi Furkan Çolaker, son gelen su faturasının 68 kuruş olduğunu belirterek, “Öğrencilere verilen bu destek çok önemli. Aylardır 1 TL üstünde fatura ödemedim. Bu ay da 68 kuruş faturam geldi. Özellikle pandemi döneminde hijyen ve kişisel temizlik için su kullanımı fazla olmuştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederim,” dedi.