Aydın Büyükşehir öğrencilerin gelişimleri için çalışmaya devam ediyor

• 6 Haziran 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezleri, uzman kadrosu ve yaratıcı projeleriyle öğrencilerin gelişimine katkıda bulunuyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezlerinde satranç eğitimi veriliyor. Satranç eğitimiyle yaratıcı düşünceyi teşvik etmek, çocukların özgüvenini ve motivasyonunu artırmak, düşünsel becerileri güçlendirmek amaçlanıyor. 20 kültür merkezinden 300 öğrencinin katıldığı yarışmanın ilk etabı tamamlandı. İlk etabı geçen 72 öğrenci, Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nde düzenlenen final etabında karşılaştı. İki farklı kategoride düzenlenen turnuvada ilk üçe giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Başkan Özlem Çerçioğlu, satranç turnuvasına katılan çocukları tebrik etti.