Bayraklı Belediyesi’nden hasta nakil desteği

• 6 Haziran 2022
Bayraklı Belediyesi, yaşlı ve yatalak hastaları hasta nakil ambulanslarıyla sağlık kuruluşlarına ulaştırıyor.

Son üç yılda yaklaşık 6.000 hastayı sağlık kuruluşlarına ulaştıran sağlık ekipleri özveriyle görev yapıyor. Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden evde doktor ziyaretine, enjeksiyon ve pansumandan tansiyon ve şeker takibine kadar farklı branşlarda hizmet veriyor. Bayraklı sınırlarında ikamet eden ve hastanelere gitmekte zorluk yaşayan hastalar, deneyimli sağlık personeli eşliğinde hastaneye götürülüyor, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından tekrar evlerine bırakılıyor. Bayraklı Belediyesi Ambulans Servisi’nde üç hasta nakil ambulansı, yedi sağlık personeli ve dört hekim hizmet veriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar 0232 341 31 31 numaralı hat üzerinden randevu alabiliyor.