Akhisar Belediyespor Kırkpınar şampiyonları coşkuyla karşılandı

• 18 Temmuz 2022

Akhisarlılar, 661. Tarihî Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde şampiyon olan Ramazan Evren ve İsmail Gencer’i coşkuyla karşıladı. Akhisar Belediyespor Kulübü adına yarışan güreşçilerden Ramazan Evren, büyük orta kategorisinde ikinci olarak başaltı pehlivanlığına yükseldi. Akhisar Belediyespor Kulübü güreşçisi İsmail Gencer ise, ayak boyunda üçüncü olarak deste küçük boya yükseldi. Hatıra fotoğrafı çektiren şampiyon güreşçiler, Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gözetiminde ilçe turu attı.