Antalya Büyükşehir’den toplu ulaşımda modern hizmet

• 18 Temmuz 2022
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyenin araç filosuna 25 elektrikli motosiklet, 30 e-scooter ve iki elektrikli otobüs dahil ettiklerini açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Çevre ve Doğa Dostu Antalya” hedefiyle gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya, temiz bir çevre bırakmak amacıyla projelerini hayata geçiriyor. AB desteğiyle yürütülen Matchup Projesi kapsamında 25 elektrikli motosiklet, 30 e-scooter ve iki elektrikli otobüs belediyenin araç filosuna dahil edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde yeni elektrikli araçların temsili anahtar teslim töreni yapıldı. Törende konuşan Başkan Muhittin Böcek, “Ulaşımda karbon salımının ve hava kirliliğinin azaltılmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” dedi.