Başkan Tarhan: “Hep birlikte öğreniyor ve deneyimliyoruz”

• 18 Temmuz 2022
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, katıldığı radyo programında Mutlu Mezitli Yaşam Uluslararası Gönüllülük ve Deneyim Merkezi’ndeki çalışmaları anlattı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, TRT Çukurova Radyosu’nda yayınlanan Akdeniz’den Toroslar’a adlı programa katıldı, Mutlu Mezitli Yaşam Uluslararası Gönüllülük ve Deneyim Merkezi hakkında bilgi verdi, Gençlik Servisleri Merkezi’yle işbirliği yaptıklarını belirtti. Başkan Tarhan, “Meksika, İtalya, İspanya, Almanya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Fransa gibi birçok ülkenin gençleriyle ülkemizin gençlerini bir araya getiriyoruz. 2016 yılından bugüne kadar dünya gençlerine gönüllü faaliyetlerde ev sahipliği yaptık. Hep birlikte öğreniyor ve deneyimliyoruz,” dedi.