Bayraklı Belediyesi’nden lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlık kursları

• 18 Temmuz 2022
Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlık kursları için internetten ön kayıtlar başladı.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde kurslara katılacak öğrencilerini seçiyor. 7., 8., 11. ve 12. sınıf öğrencileri, sınavlara hazırlık sınıfları için 27 Temmuz’a kadar www.bayrakli.bel.tr adresi üzerinden ön kayıt yaptırabilecek. YKS sonuçları açıklandıktan sonra mezun durumunda olan öğrenciler için daha ileri bir tarihte online başvuru imkânı tanınacak. 21 sınıflı, 1.000 öğrenci kapasiteli merkezde her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS ve YKS’ye hazırlanmak isteyen öğrencilere sınav sonrası tercih aşamasında rehberlik hizmeti de verilecek. Merkezde psikolog da görev yapacak. Başvuranlar arasında düzenlenecek sınavla yeni dönemde eğitim görecek öğrenciler belirlenecek. Detaylı bilgiye 0 232 935 03 35 numaralı hat üzerinden ulaşılabilecek.