Burdur Belediyesi’nden bayram temizliği hizmeti

• 18 Temmuz 2022
Burdur Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 87 aileye bayram temizliği hizmeti verdi.

Burdur Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Burdur Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, vatandaşların evlerine giderek ev temizliği hizmeti sunuyor. Kurban Bayramı öncesinde Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen yardıma muhtaç 87 ailenin ev temizliği ücretsiz yapıldı. Evde temizlik hizmeti hakkında bilgi veren Başkan Ali Orkun Ercengiz, “Her zaman vatandaşların yanındayız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için evde temizlik hizmeti başlattık. Kurban Bayramı öncesinde oluşturduğumuz ekipler, evinin temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşların evlerini temizliyor. Vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda yaşamasını istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz,” dedi.