Dazkırı Belediyesi’nden sıfır atık ve geri dönüşüme destek

• 18 Temmuz 2022
Dazkırı Belediyesi, sıfır atık ve geri dönüşüm projelerini destekliyor.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, kardeş şehir Merkezefendi Belediyesi işbirliğiyle yürüttükleri, Türkiye’ye örnek olan projeyle ilgili incelemelerde bulundu. Sıfır atık ve geri dönüşüm projelerini destekleyen, sokak hayvanları için mama üretimi yapan tesiste incelemelerde bulunan Başkan İsmail Taylan, mama üretim makinelerinin üretimini de yapan kardeş belediyenin bu proje için de makine yapacağını belirtti. Başkan Taylan, “Böylelikle biz de sokak hayvanları için mama üreteceğiz. Misafirperverliği için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Emrah Karan’a, her zaman yanımızda olan kardeş Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz Doğan’a teşekkür ederim,” dedi.